måndag 17 maj 2010


Nu ska jag försöka få texten UNDER bilden.

Dropstitch scarf Manos silk blend

Nej det är ju stört omöjligt!
Och det är nåt fel med tiden också...

7 kommentarer:

 1. Det brukar vara svårt när man har bilden på den längden. Tips dra ut bilden eller så får du entra dig ner med texten. Du kan ju alltid gå tillbaka och redigera ett inlägg om det blir fel. Du kommer säkert på det efterhand, jag provar ännu.
  Tack för kommntar på bloggen. Alltid kul att få komma in och se andra bloggar.
  Låter härligt med ett år som man kan få känna efter vad man vill. Jag skulle också vilja göra så. Harvar kvar på samma jobb, vill nått annat men vet inte vad. Så känner säkert väldans många och med den arbetslöshet som finns idag vågar man ju inte sluta bara.
  Ha det skönt i Grekland.

  SvaraRadera
 2. Hej! Kul du är med i min tävling! När du lägger in bilden, valde du då att bilden skulle ligga i mitten? Gör du det brukar det gå bra. man kan ju välja mellan vänster, mitten och höger. Ge inte upp! För ett år sedan hade jag ingen dator, och nu sitter jag och bloggar för fullt, och har till och med lyckats göra en egen bakgrund och lägga in. Blir gärna din första följare! Mvh Fiff

  SvaraRadera
 3. Tack! Jag ska prova det där med mitten nästa gång.

  SvaraRadera
 4. Och roligt med en följare! Välkommen!

  SvaraRadera
 5. Hej Carla! kul att du vill vara med i min ettårstävling. Och den här sjalen du har gjort är ju bara så helt underbar, en sån vill jag göra också när jag är klar med den jag håller på med just nu. Och jag vill ha en i precis de färger du har stickat den i. Helt rätt. Nu lägger jag genast in dig i min favoritlista så jag kan följa vad du håller på med.
  /Marie

  SvaraRadera
 6. Vilken fin sjal! Och i det mjuka goa garnet!

  SvaraRadera